Güzel Sanatlar Fakültemizde Yetenek Sınavları Yapıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü, Resim Bölümü ve Müzik Bölümü özel yetenek sınavları yapıldı. Öğrenci adayları, Güzel Sanatlar Fakültemizde eğitim görebilmek için 3 gün boyunca yeteneklerini sergiledi.

Yoğun katılımın sağlandığı yetenek sınavları, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Güler ve akademik personelimizin gözetiminde yapıldı. Yetenek sınavları, adayların muhtemel itirazlarının  nesnel ve güvenilir bir şekilde değerlendirilmesi için kamera ile kayıt altına alındı.

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü ve Resim Bölümü sınavları 20 Ağustos tarihinde Üniversitemiz Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Müzik Bölümü sınavları ise, 20-22 Ağustos 2024 tarihleri arasında Mavi Salon’da yapıldı.

Adayların sınav sonuçları Güzel Sanatlar Fakültesi anasayfasında yayınlanacak.