Rektörümüz, Kampüsümüzde ve Türkiye Yüzyılı Kongre Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, yeni akademik yıl öncesinde Merkez Yerleşkemizde ve Türkiye Yüzyılı Kongre Merkezinde incelemelerde bulundu. Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Güler ve Yapı İşleri Dairesi Başkanı Makbule Hümeyra Ünlü, incelemelerde Rektörümüze eşlik etti.

Önemli etkinliklere ev sahipliği yapan Türkiye Yüzyılı Kongre Merkezinde incelemelerde bulunan Rektörümüz, sorumlu personelden kongre merkeziyle ilgili bilgi aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, rekreasyon alanlarında yapılan düzenleme ve yenileme çalışmaları ile peyzaj çalışmaları hakkında Yapı İşleri Daire Başkanı Makbule Hümeyra Ünlü’den bilgi aldı.

Öğrencilerimizin yeni döneme eğitim-öğretim, teknik ve sosyal imkanlar bakımından en iyi şekilde başlamaları için yaz boyunca akademik ve idari birimlerimiz ile Üniversitemizde gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Rektörümüz, öğrencilerimiz başta olmak üzere paydaşlarımıza sunulan hizmet kalitesini artırmak amacıyla hassasiyetle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.